Om oss

Standard Sport ble etablert av Thoralf og Arne Clausen i 1922.

Vi har i alle år hatt våre lokaler i Kongensgate 32, såkalte ''Standard hjørnet''.

 

I alle år har vi hatt et utmerket forhold til idrettsforretninger og sportsinteresserte. Vi startet opp som en ren sportsbutikk, men i 1935 ble vi godkjent som radioforretning og senere også godkjent som tv forretning når dette kom på markedet. Første bedriften som solgte tv i Moss var oss på Standard. Vi har også vært en godkjent våpenforhandler. 

i 1962 døde Thoralf Clausen og Arne Clausen Jr ble da medeier og etter 10 år daglig leder. Vi kjøpte også opp Kongensgate 32 i 1978. 

I de senere år har både radio, tv og våpen blitt kuttet ut og vi er nå tilbake til vår opprinnelig form som ren sportsforretning. 

Arne Clausen Jr, trakk seg ut av firmaet i 1992 grunnet sykdom og da tok Bjørn Arne Clausen over og han er fortsatt daglig leder den dag i dag. 

Firmaet har blitt utvidet flere ganger. Blant annet med en flott avdeling på 150m2 i underetasjen. 

 

Hos oss på Standard så fokuserer vi kraftig på to ting. Fagkunnskap og service. Vi lever av fornøyde kunder og vi strekker oss ofte litt lenger for å få deg fornøyd! 
Vi har et bredt utvalg på tursko, løpe sko, sykler, EL-sykler, treningstøy, klubbkolleksjoner, langrennsski og alpinski. 

 

Kom gjerne innom for en hyggelig handel og en hyggelig opplevelse!